Daarnaast deelt Delhaize Groep mee dat zij met de Vassilopoulos familie een akkoord heeft bereikt om het overnamebod te aanvaarden aan de verhoogde overnameprijs voor 887 494 Alfa-Beta aandelen, hetzij ongeveer 7 % van het totaal en met een andere belangrijke private aandeelhouder voor 630 000 aandelen, hetzij ongeveer 5% van het totaal.

Pierre-Olivier Beckers, Voorzitter van het Executief Comité en Afgevaardigd Bestuurder van Delhaize Groep, verklaarde: "Ik ben zeer verheugd dat de leden van de oprichtersfamilie van Alfa-Beta ons vrijwillig overnamebod steunen. Delhaize Groep kende sinds onze eerste investering in Alfa-Beta in 1992 een succesvolle samenwerking met de Vassilopoulos familie en wij zijn dankbaar voor hun steun gedurende al deze jaren. Wij geloven dat deze overeenkomst het bewijs is van ons gemeenschappelijk vertrouwen in de toekomst van Alfa-Beta."

Charalambos Vassilopoulos verklaarde in naam van de Vassilopoulos familie: "Het overnamebod bevestigt de jarenlange samenwerking van de Vassilopoulos familie met Delhaize Groep. Delhaize Groep was een belangrijke partner voor Alfa-Beta en de familie sinds haar eerste investering in het bedrijf in 1992. Wij zijn ervan overtuigd dat zij Alfa-Beta zullen blijven steunen in de toekomst, dat zij de unieke positionering van de onderneming op de markt zullen handhaven en haar waarden en vooral haar medewerkers zullen respecteren."

Daarnaast deelt Delhaize Groep mee dat zij met de Vassilopoulos familie een akkoord heeft bereikt om het overnamebod te aanvaarden aan de verhoogde overnameprijs voor 887 494 Alfa-Beta aandelen, hetzij ongeveer 7 % van het totaal en met een andere belangrijke private aandeelhouder voor 630 000 aandelen, hetzij ongeveer 5% van het totaal. Pierre-Olivier Beckers, Voorzitter van het Executief Comité en Afgevaardigd Bestuurder van Delhaize Groep, verklaarde: "Ik ben zeer verheugd dat de leden van de oprichtersfamilie van Alfa-Beta ons vrijwillig overnamebod steunen. Delhaize Groep kende sinds onze eerste investering in Alfa-Beta in 1992 een succesvolle samenwerking met de Vassilopoulos familie en wij zijn dankbaar voor hun steun gedurende al deze jaren. Wij geloven dat deze overeenkomst het bewijs is van ons gemeenschappelijk vertrouwen in de toekomst van Alfa-Beta." Charalambos Vassilopoulos verklaarde in naam van de Vassilopoulos familie: "Het overnamebod bevestigt de jarenlange samenwerking van de Vassilopoulos familie met Delhaize Groep. Delhaize Groep was een belangrijke partner voor Alfa-Beta en de familie sinds haar eerste investering in het bedrijf in 1992. Wij zijn ervan overtuigd dat zij Alfa-Beta zullen blijven steunen in de toekomst, dat zij de unieke positionering van de onderneming op de markt zullen handhaven en haar waarden en vooral haar medewerkers zullen respecteren."