De beleggers wachten op de afloop van de meeting van de Europese Centrale Bank, hoewel van die meeting geen spectaculaire resultaten verwacht moeten worden. Alleszins zal de ECB haar basisrentevoeten ongewijzigd houden en een ruime monetaire politiek blijven voeren.

De vraag is uiteraard wat president Mario Draghi na afloop van de meeting in zijn slotverklaring zal komen vertellen. Overigens vergadert ook vandaag de Bank of England en dat zal voor het eerst gebeuren onder leiding van de nieuwe voorzitter Mark Carney. Ook in het Verenigd Koninkrijk wordt geen wijziging in de monetaire politiek verwacht.

De beleggers wachten op de afloop van de meeting van de Europese Centrale Bank, hoewel van die meeting geen spectaculaire resultaten verwacht moeten worden. Alleszins zal de ECB haar basisrentevoeten ongewijzigd houden en een ruime monetaire politiek blijven voeren. De vraag is uiteraard wat president Mario Draghi na afloop van de meeting in zijn slotverklaring zal komen vertellen. Overigens vergadert ook vandaag de Bank of England en dat zal voor het eerst gebeuren onder leiding van de nieuwe voorzitter Mark Carney. Ook in het Verenigd Koninkrijk wordt geen wijziging in de monetaire politiek verwacht.