Vanmorgen maakte Delhaize de resultaten over het voorbije kwartaal bekend. Het financieel overzicht over het derde kwartaal van 2013 zag er kort samengevat als volgt uit:

*Opbrengstengroei van 2,9% aan ongewijzigde wisselkoersen (organische groei van 3,1%)

* Vergelijkbare omzetgroei van 2,2% in de V.S. en 1,5% in België

* Onderliggende bedrijfsmarge van 3,3% voor de Groep (3,9% in de V.S., 2,6% in België, 3,2% in Zuidoost-Europa)

De koers van Delhaize opende in reactie op de cijfers ongeveer anderhalf procent hoger. Delhaize leeft volgens Marco Gulpers tussen hoop (VS) en vrees (België), hij handhaaft voorlopig het neutraal advies voor het aandeel. Daar is een koersdoel van 53 euro aan gekoppeld.

Vanmorgen maakte Delhaize de resultaten over het voorbije kwartaal bekend. Het financieel overzicht over het derde kwartaal van 2013 zag er kort samengevat als volgt uit: *Opbrengstengroei van 2,9% aan ongewijzigde wisselkoersen (organische groei van 3,1%) * Vergelijkbare omzetgroei van 2,2% in de V.S. en 1,5% in België * Onderliggende bedrijfsmarge van 3,3% voor de Groep (3,9% in de V.S., 2,6% in België, 3,2% in Zuidoost-Europa) De koers van Delhaize opende in reactie op de cijfers ongeveer anderhalf procent hoger. Delhaize leeft volgens Marco Gulpers tussen hoop (VS) en vrees (België), hij handhaaft voorlopig het neutraal advies voor het aandeel. Daar is een koersdoel van 53 euro aan gekoppeld.