De spread tussen de Duitse en de Griekse staatsobligaties blijft ook vandaag groot. Het rendement op de Griekse staatsobligaties bevindt zich maar iets onder het recordniveau van gisteren. Een technisch team van het IMF is in de Griekse hoofdstad Athene aangekomen.

De Brusselse beurs bevindt zich nog steeds in de plus, maar de winst voor de BEL 20 blijft beperkt tot minder dan een kwart procent. Daarmee flirt de index nog steeds met de kaap van 2700. Delhaize is binnen de BEL 20 een opvallende stijger.

De spread tussen de Duitse en de Griekse staatsobligaties blijft ook vandaag groot. Het rendement op de Griekse staatsobligaties bevindt zich maar iets onder het recordniveau van gisteren. Een technisch team van het IMF is in de Griekse hoofdstad Athene aangekomen. De Brusselse beurs bevindt zich nog steeds in de plus, maar de winst voor de BEL 20 blijft beperkt tot minder dan een kwart procent. Daarmee flirt de index nog steeds met de kaap van 2700. Delhaize is binnen de BEL 20 een opvallende stijger.