Delhaize zal op donderdag 23 januari de opbrengsten fers voor het vierde kwartaal van 2013 bekendmaken, de definitieve kwartaalcijfers worden verwacht op 13 maart. KBC Securities blikte even vooruit op de cijfers en verwacht een daling van de omzet met 1,40% tot 5,27 miljard euro.

Op basis van constante wisselkoersen zou de omzet met 1,60% zijn gestegen. Pascale Weber van KBC Securities verwacht dat de nieuwe CEO van de distributieketen in de loop van volgend jaar nieuwe besparings- en stroomlijningsmaatregelen zal aankondigen. Het advies opbouwen blijft gehandhaafd.

Delhaize zal op donderdag 23 januari de opbrengsten fers voor het vierde kwartaal van 2013 bekendmaken, de definitieve kwartaalcijfers worden verwacht op 13 maart. KBC Securities blikte even vooruit op de cijfers en verwacht een daling van de omzet met 1,40% tot 5,27 miljard euro. Op basis van constante wisselkoersen zou de omzet met 1,60% zijn gestegen. Pascale Weber van KBC Securities verwacht dat de nieuwe CEO van de distributieketen in de loop van volgend jaar nieuwe besparings- en stroomlijningsmaatregelen zal aankondigen. Het advies opbouwen blijft gehandhaafd.