De combinatie van verbeterende conjunctuurindicatoren en het vooruitzicht van hogere LT rente wordt volgens professor Stefan Duchateau initieel op de beurzen nooit met veel enthousiasme onthaald om zich nadien toch te vertalen in een moderate stijging van 5% tot 10%.

De allocatie naar aandelen zal immers verder aan attractiviteit winnen in vergelijking met obligaties. Deze worden steeds meer vermeden omwille van de dreigende koersverliezen die steeds gepaard gaan rentestijgingen. Meer van professor Stefan Duchateau vindt u op http://blog.argenta.be/author/duste/.

De combinatie van verbeterende conjunctuurindicatoren en het vooruitzicht van hogere LT rente wordt volgens professor Stefan Duchateau initieel op de beurzen nooit met veel enthousiasme onthaald om zich nadien toch te vertalen in een moderate stijging van 5% tot 10%. De allocatie naar aandelen zal immers verder aan attractiviteit winnen in vergelijking met obligaties. Deze worden steeds meer vermeden omwille van de dreigende koersverliezen die steeds gepaard gaan rentestijgingen. Meer van professor Stefan Duchateau vindt u op http://blog.argenta.be/author/duste/.