" Opbrengstengroei van 1,6% (2,1% organische groei) aan ongewijzigde wisselkoersen

" Vergelijkbare omzet daalde met 1,6% in de V.S. en steeg met 0,6% in België

"De herpositionering bij Food Lion levert bemoedigende resultaten op met een positieve vergelijkbare omzetgroei in de geherpositioneerde winkels. Het Food Lion-netwerk boekte een vlakke reële groei in het derde kwartaal.

" Sterke stijging van de opbrengsten en winstgevendheid in ZOE & Azië

" Onderliggende bedrijfsmarge van 4,0%, geïmpacteerd door voortdurende prijsinvesteringen

" Bevestiging van de prognose van €500miljoen vrije kasstroomin 2012 waarvan €323 miljoen gerealiseerd in de eerste negen maanden, €197 miljoen in het derde kwartaal

" Bevestiging van de prognose van de onderliggende operationele winst aan de onderkant van de verwachtingsvork van minus 15-20%

Koers kan uitbodemen

Marco Gulpers van ING is van mening dat Delhaize op basis van de gepubliceerde trading update een bodem kan vinden. De resultaten waren iets beters van verwacht, terwijl de guidance gehandhaafd bleef.

Gulpers heeft niettemin nog steeds een verkoopadvies voor het aandeel, dat eveneens niet langer meer wordt opgenomen in de lijst met aanbevelingen. Het koersdoel bedraagt 29,50 euro.

" Opbrengstengroei van 1,6% (2,1% organische groei) aan ongewijzigde wisselkoersen " Vergelijkbare omzet daalde met 1,6% in de V.S. en steeg met 0,6% in België "De herpositionering bij Food Lion levert bemoedigende resultaten op met een positieve vergelijkbare omzetgroei in de geherpositioneerde winkels. Het Food Lion-netwerk boekte een vlakke reële groei in het derde kwartaal. " Sterke stijging van de opbrengsten en winstgevendheid in ZOE & Azië " Onderliggende bedrijfsmarge van 4,0%, geïmpacteerd door voortdurende prijsinvesteringen " Bevestiging van de prognose van €500miljoen vrije kasstroomin 2012 waarvan €323 miljoen gerealiseerd in de eerste negen maanden, €197 miljoen in het derde kwartaal " Bevestiging van de prognose van de onderliggende operationele winst aan de onderkant van de verwachtingsvork van minus 15-20%Koers kan uitbodemen Marco Gulpers van ING is van mening dat Delhaize op basis van de gepubliceerde trading update een bodem kan vinden. De resultaten waren iets beters van verwacht, terwijl de guidance gehandhaafd bleef. Gulpers heeft niettemin nog steeds een verkoopadvies voor het aandeel, dat eveneens niet langer meer wordt opgenomen in de lijst met aanbevelingen. Het koersdoel bedraagt 29,50 euro.