De BEL 20 deed het een stuk beter, met een winst van ruim 1,25%. Delhaize speelde de pannen van het dak binnen de index, de vanmorgen gepubliceerde voorlopige cijfers overtroffen duidelijk de verwachtingen. KBC Securities heeft meteen het koersdoel voor het aandeel verhoogd.

KBC en Cofinimmo waren twee andere opvallende stijgers binnen de BEL 20, terwijl Bekaert en ThromboGenics terrein moesten prijsgeven.

Op de valutamarkten gedroeg de euro zich eerder aarzelend, veel analisten verwachten dat de Europese Centrale Bank de rente nog eens zal verlagen.

De BEL 20 deed het een stuk beter, met een winst van ruim 1,25%. Delhaize speelde de pannen van het dak binnen de index, de vanmorgen gepubliceerde voorlopige cijfers overtroffen duidelijk de verwachtingen. KBC Securities heeft meteen het koersdoel voor het aandeel verhoogd. KBC en Cofinimmo waren twee andere opvallende stijgers binnen de BEL 20, terwijl Bekaert en ThromboGenics terrein moesten prijsgeven. Op de valutamarkten gedroeg de euro zich eerder aarzelend, veel analisten verwachten dat de Europese Centrale Bank de rente nog eens zal verlagen.