Het programma klinkt ambitieus en moet de distributiegroep toelaten om de marges in de komende jaren te helpen beschermen. Eventueel kunnen de marges zelfs nog verbeteren.

Voor toekomstige groei wil Delhaize vooral nieuwe producten in het gamma opnemen, onder andere niet-voeding. Dit project moet over een periode van twee jaar bijdragen aan de groei.

De werkloosheidsgraad steeg sterker in enkele voor Delhaize belangrijkse Amerikaanse staten dan in de rest van de VS. ING heeft onder andere daarom slechts een neutraal advies voor het aandeel.

Het programma klinkt ambitieus en moet de distributiegroep toelaten om de marges in de komende jaren te helpen beschermen. Eventueel kunnen de marges zelfs nog verbeteren. Voor toekomstige groei wil Delhaize vooral nieuwe producten in het gamma opnemen, onder andere niet-voeding. Dit project moet over een periode van twee jaar bijdragen aan de groei. De werkloosheidsgraad steeg sterker in enkele voor Delhaize belangrijkse Amerikaanse staten dan in de rest van de VS. ING heeft onder andere daarom slechts een neutraal advies voor het aandeel.