Deze winkels behaalden in 2012 een omzet van ongeveer €50 miljoen. Expo is een distributeur van belangrijke consumentenmerken.

Delhaize Groep en Expo zullen een franchise overeenkomst aangaan, waardoor de Maxi, Mini Maxi en Tempo namen behouden zullen blijven.

De transactie zal naar verwachting in het vierde kwartaal van 2013 afgesloten worden en is onderhevig aan de wettelijke goedkeuring alsmede aan de gebruikelijke afsluitende voorwaarden en aanpassingen in het werkkapitaal. Bank of America Merrill Lynch was exclusief financieel adviseur voor Delhaize Group bij deze transactie.

Deze winkels behaalden in 2012 een omzet van ongeveer €50 miljoen. Expo is een distributeur van belangrijke consumentenmerken. Delhaize Groep en Expo zullen een franchise overeenkomst aangaan, waardoor de Maxi, Mini Maxi en Tempo namen behouden zullen blijven. De transactie zal naar verwachting in het vierde kwartaal van 2013 afgesloten worden en is onderhevig aan de wettelijke goedkeuring alsmede aan de gebruikelijke afsluitende voorwaarden en aanpassingen in het werkkapitaal. Bank of America Merrill Lynch was exclusief financieel adviseur voor Delhaize Group bij deze transactie.