De gevolgen van de shutdown laten zich nu ook buiten de Verenigde Staten zelf gevoelen. Honderden Britten zijn momenteel werkloos vanwege de stopzetting van een aantal activiteiten door de Amerikaanse overheid. Iedereen hoopt dat het weekend een oplossing zal brengen.

De BEL 20 maakte vrijdag minder een goede beurt, de belangrijkste Brusselse beursindex moet zowat een half procent prijsgeven. Dat is vooral te danken aan een wanprestatie van Delhaize, dat er blijkbaar niet meer in slaagt om de topmanagers nog in eigen rangen te houden.

De gevolgen van de shutdown laten zich nu ook buiten de Verenigde Staten zelf gevoelen. Honderden Britten zijn momenteel werkloos vanwege de stopzetting van een aantal activiteiten door de Amerikaanse overheid. Iedereen hoopt dat het weekend een oplossing zal brengen. De BEL 20 maakte vrijdag minder een goede beurt, de belangrijkste Brusselse beursindex moet zowat een half procent prijsgeven. Dat is vooral te danken aan een wanprestatie van Delhaize, dat er blijkbaar niet meer in slaagt om de topmanagers nog in eigen rangen te houden.