In december 2008 besliste Delhaize Groep te starten met het verkoopproces van haar vier Duitse winkels, wat in juli 2009 resulteerde in een verkoopovereenkomst van de activiteiten aan Rewe.

De verkoop van de vier Duitse winkels aan Rewe werd goedgekeurd door de Duitse mededingingsautoriteiten waardoor de eerder aangekondigde transactie werd afgerond.

Delhaize maakte haar intrede in de Duitse markt als test in 2003. In 2008 boekte Delhaize Duitsland EUR 19,5 miljoen aan opbrengsten en een klein bedrijfsverlies.

Als gevolg van de beslissing tot desinvestering werden de resultaten van de Duitse activiteiten opgenomen als resultaat van de beëindigde activiteiten in de jaarrekening 2008 van Delhaize en dit tot 1 september 2009.

In december 2008 besliste Delhaize Groep te starten met het verkoopproces van haar vier Duitse winkels, wat in juli 2009 resulteerde in een verkoopovereenkomst van de activiteiten aan Rewe.De verkoop van de vier Duitse winkels aan Rewe werd goedgekeurd door de Duitse mededingingsautoriteiten waardoor de eerder aangekondigde transactie werd afgerond.Delhaize maakte haar intrede in de Duitse markt als test in 2003. In 2008 boekte Delhaize Duitsland EUR 19,5 miljoen aan opbrengsten en een klein bedrijfsverlies. Als gevolg van de beslissing tot desinvestering werden de resultaten van de Duitse activiteiten opgenomen als resultaat van de beëindigde activiteiten in de jaarrekening 2008 van Delhaize en dit tot 1 september 2009.