Op het vlak van bedrijfsresultaten bleef het vandaag kalm, met eigenlijk alleen de verkoopcijfers van Hennes & Mauritz op de agenda. De vergelijkbare verkopen van de Zweedse kledingketen stegen in juli met 10%, de totale omzet met 21%. Het aantal winkels nam op jaarbasis toe van 1828 tot 2066.

De Brusselse beurs is vanmorgen op haar beurt wat hoger geopend, met een winst van fracties van een procent voor de BEL 20. Delhaize probeert een deel van het vorige week geleden verlies opnieuw op te halen.

Op het vlak van bedrijfsresultaten bleef het vandaag kalm, met eigenlijk alleen de verkoopcijfers van Hennes & Mauritz op de agenda. De vergelijkbare verkopen van de Zweedse kledingketen stegen in juli met 10%, de totale omzet met 21%. Het aantal winkels nam op jaarbasis toe van 1828 tot 2066. De Brusselse beurs is vanmorgen op haar beurt wat hoger geopend, met een winst van fracties van een procent voor de BEL 20. Delhaize probeert een deel van het vorige week geleden verlies opnieuw op te halen.