Er werden geen nieuwe maatregelen, noch conventioneel, noch onconventioneel aangekondigd. Maar aan de andere kant werd de deur naar nieuwe en vooral ook onconventionele maatregelen wat verder open gezet. De reacties op de financiële markten bleven dan ook eerder beperkt.

Toch ligt de euro nog altijd zwak op koers, momenteel flirt de Europese eenheidsmunt met de kaap van 1,37 euro. Op de Europese beurzen veranderde er vanmorgen weinig, de belangrijkste indices boekten in de opening lichte winsten. Delhaize opende lager na een downgrading.

Er werden geen nieuwe maatregelen, noch conventioneel, noch onconventioneel aangekondigd. Maar aan de andere kant werd de deur naar nieuwe en vooral ook onconventionele maatregelen wat verder open gezet. De reacties op de financiële markten bleven dan ook eerder beperkt. Toch ligt de euro nog altijd zwak op koers, momenteel flirt de Europese eenheidsmunt met de kaap van 1,37 euro. Op de Europese beurzen veranderde er vanmorgen weinig, de belangrijkste indices boekten in de opening lichte winsten. Delhaize opende lager na een downgrading.