Delhaize neemt het voortouw op de Brusselse beurs

De Europese beurzen noteren inmiddels in de plus, zonder dat er van grote bewegingen sprake is. De Euro Stoxx 50 wint ruim een kwart procent, de BEL 20 noteert zowat een half procent boven het slotniveau van gisteren. AB-InBev noteert ongeveer een half procent lager, op de cijfers. KBC Securities handhaaft een advies opbouwen en een koersdoel van 78 euro voor het aandeel.

AB-InBev gaf bij de publicatie van de cijfers volgende guidance voor het lopende boekjaar: “We verwachten een verbetering van de trend van de Amerikaanse sectorvolumes ten opzichte van 2013 onder invloed van een sterkere economie, die deels teniet gedaan werd door uitdagend winterweer in 1Q14. We verwachten dat de Mexicaanse bierindustrie in FY14 opnieuw zal groeien onder impuls van een sterkere economie en onze eigen commerciële programma’s.”

En verder: “We blijven verwachten dat de groei van de volumes van de Braziliaanse biersector mede dankzij de 2014 FIFA World Cup TM zal hervatten in FY14. Dit ondanks de volume-impact ten gevolge van het doorrekenen van de recent aangekondigde stijging van de federale accijnzen. We verwachten een jaar van sterke groei van de sectorvolumes in China.”

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content