Delhaize Groep bezit via Delned momenteel meer dan 90% van de aandelen aangehouden in Alfa Beta. De voorgestelde aanbodprijs bedraagt EUR 35.73 en komt overeen met de volume gewogen gemiddelde slotkoers (VWAP) van de laatste 6 maanden van het Alfa Beta aandeel en vertegenwoordigt een premie van EUR 1,37 boven de vorige aanbodprijs van EUR 34, aangeboden in 2009.

Na het einde van de betrokken periode, zal Delhaize Groep via haar dochteronderneming Delned het uitkooprecht uitoefenen op alle aandelen die niet verkocht werden tijdens de periode van het overnamebod (squeeze-out right).

Bij het bereiken van 95% van de stemrechten van Alfa Beta is Delned van plan om over te gaan tot de stopzetting van de notering van de aandelen van Alfa Beta op de beurs van Athene.

Vanaf de bekendmaking van dit overnamebod tot het einde van de acceptatieperiode, is Delned van plan om aandelen aan te kopen op de markt of OTC (Over The Counter) aan EUR 35,73 per aandeel.

Dit vrijwillig overnamebod volgt op een ander vrijwillig overnamebod gelanceerd op 18 mei 2009 voor de verwerving van alle gewone geregistreerde aandelen van Alfa Beta.

Op het einde van de acceptatieperiode op 9 juli 2009 bezat Delned 89,56% van Alfa Beta. Op 9 februari 2010 bereikte Delned de drempel van 90% van de aandelen van Alfa Beta.

Delned heeft een prospectus ter goedkeuring voorgelegd aan de Hellenic Capital Market Commission (CMC). Na een periode van beoordeling en goedkeuring door de CMC, zal de prospectus gepubliceerd worden en zal de acceptatieperiode van het overnamebod van start gaan. Tijdens deze periode kunnen de aandeelhouders hun aandelen verkopen.

Delhaize Groep bezit via Delned momenteel meer dan 90% van de aandelen aangehouden in Alfa Beta. De voorgestelde aanbodprijs bedraagt EUR 35.73 en komt overeen met de volume gewogen gemiddelde slotkoers (VWAP) van de laatste 6 maanden van het Alfa Beta aandeel en vertegenwoordigt een premie van EUR 1,37 boven de vorige aanbodprijs van EUR 34, aangeboden in 2009. Na het einde van de betrokken periode, zal Delhaize Groep via haar dochteronderneming Delned het uitkooprecht uitoefenen op alle aandelen die niet verkocht werden tijdens de periode van het overnamebod (squeeze-out right). Bij het bereiken van 95% van de stemrechten van Alfa Beta is Delned van plan om over te gaan tot de stopzetting van de notering van de aandelen van Alfa Beta op de beurs van Athene. Vanaf de bekendmaking van dit overnamebod tot het einde van de acceptatieperiode, is Delned van plan om aandelen aan te kopen op de markt of OTC (Over The Counter) aan EUR 35,73 per aandeel. Dit vrijwillig overnamebod volgt op een ander vrijwillig overnamebod gelanceerd op 18 mei 2009 voor de verwerving van alle gewone geregistreerde aandelen van Alfa Beta. Op het einde van de acceptatieperiode op 9 juli 2009 bezat Delned 89,56% van Alfa Beta. Op 9 februari 2010 bereikte Delned de drempel van 90% van de aandelen van Alfa Beta. Delned heeft een prospectus ter goedkeuring voorgelegd aan de Hellenic Capital Market Commission (CMC). Na een periode van beoordeling en goedkeuring door de CMC, zal de prospectus gepubliceerd worden en zal de acceptatieperiode van het overnamebod van start gaan. Tijdens deze periode kunnen de aandeelhouders hun aandelen verkopen.