Focus op deze grafiek is de horizontale weerstand op 49 euro. Een opwaartse uitbraak is het signaal dat de koers nieuwe toppen kan maken in de rally van juni 2012.

De RSI-indicator bevindt zich nog niet in overgekocht terrein en kan dus steun aan de rally geven. Van Herck geeft wel nog mee dat het absoluut noodzakelijk is dat de koers niet meer onder 44,50 euro duikt.

Op de daggrafiek zien we volgens Geert Van Herck de neerwaartse correctie van het afgelopen halfjaar in detail. Merk de horizontale weerstand van 49 euro. Een opwaartse uitbraak is een positief signaal.

Op de daggrafiek ziet men ook de "gap" tussen 46,41 en 48 euro. De kans bestaat dat deze "gap" in de komende dagen en weken gedicht gaat worden. Want de RSI-indicator bereikt op de daggrafiek nu overgekochte niveaus die vaak de koersstijging wat afremmen.

Als de koersterugval plaatsvindt, is dat een instapmoment voor alerte beleggers. Van Herck heeft een advies opbouwen.

Focus op deze grafiek is de horizontale weerstand op 49 euro. Een opwaartse uitbraak is het signaal dat de koers nieuwe toppen kan maken in de rally van juni 2012. De RSI-indicator bevindt zich nog niet in overgekocht terrein en kan dus steun aan de rally geven. Van Herck geeft wel nog mee dat het absoluut noodzakelijk is dat de koers niet meer onder 44,50 euro duikt. Op de daggrafiek zien we volgens Geert Van Herck de neerwaartse correctie van het afgelopen halfjaar in detail. Merk de horizontale weerstand van 49 euro. Een opwaartse uitbraak is een positief signaal. Op de daggrafiek ziet men ook de "gap" tussen 46,41 en 48 euro. De kans bestaat dat deze "gap" in de komende dagen en weken gedicht gaat worden. Want de RSI-indicator bereikt op de daggrafiek nu overgekochte niveaus die vaak de koersstijging wat afremmen. Als de koersterugval plaatsvindt, is dat een instapmoment voor alerte beleggers. Van Herck heeft een advies opbouwen.