Het Omruilbod verloopt onder de bepalingen en voorwaarden opgenomen in een offering memorandum van 8 september 2010 en de daaraan verbonden letter of transmittal.

Het Omruilbod wordt uitsluitend gedaan aan, en exemplaren van de documenten met betrekking tot het aanbod zullen uitsluitend ter beschikking worden gesteld van houders van de Bestaande Effecten die schriftelijk hebben verklaard dat zij het statuut hebben van (1) qualified institutional buyer zoals gedefinieerd in Rule 144A onder de Amerikaanse Securities Act van 1933, zoals van tijd tot tijd gewijzigd (de "Securities Act"), of (2) personen buiten de Verenigde Staten die niet het statuut van U.S. person hebben, zoals gedefinieerd in Regulation S onder de Securities Act, en die non-U.S. qualified offerees zijn, zoals gedefinieerd in het offering memorandum (een "Toegelaten Houder").

Het Omruilbod verloopt onder de bepalingen en voorwaarden opgenomen in een offering memorandum van 8 september 2010 en de daaraan verbonden letter of transmittal. Het Omruilbod wordt uitsluitend gedaan aan, en exemplaren van de documenten met betrekking tot het aanbod zullen uitsluitend ter beschikking worden gesteld van houders van de Bestaande Effecten die schriftelijk hebben verklaard dat zij het statuut hebben van (1) qualified institutional buyer zoals gedefinieerd in Rule 144A onder de Amerikaanse Securities Act van 1933, zoals van tijd tot tijd gewijzigd (de "Securities Act"), of (2) personen buiten de Verenigde Staten die niet het statuut van U.S. person hebben, zoals gedefinieerd in Regulation S onder de Securities Act, en die non-U.S. qualified offerees zijn, zoals gedefinieerd in het offering memorandum (een "Toegelaten Houder").