Op het einde van deze week komt Delhaize met de omzetcijfers over zowel het vierde kwartaal als het volledige boekjaar 2013. Volgens Bank Degroof was het omzetplaatje in de afgelopen kwartalen verdeeld, waarbij de Verenigde Staten goed scoorden maar België het minder goed deed.

De marges in de VS waren okay, maar de Belgische verkopen konden alleen aan de verwachtingen beantwoorden dankzij een verzwakking van de marges. De analisten van Bank Degroof verwachten daar niet snel een verandering in en hebben slechts een neutraal advies voor het aandeel.

Op het einde van deze week komt Delhaize met de omzetcijfers over zowel het vierde kwartaal als het volledige boekjaar 2013. Volgens Bank Degroof was het omzetplaatje in de afgelopen kwartalen verdeeld, waarbij de Verenigde Staten goed scoorden maar België het minder goed deed. De marges in de VS waren okay, maar de Belgische verkopen konden alleen aan de verwachtingen beantwoorden dankzij een verzwakking van de marges. De analisten van Bank Degroof verwachten daar niet snel een verandering in en hebben slechts een neutraal advies voor het aandeel.