" Opbrengstengroei voor de Groep van 6,6% (+3,4% zonder Delta Maxi)

" Stijging vergelijkbare omzetgroei met 1,9% in de V.S.

" Sterke opbrengstengroei in het segment Zuidoost-Europa & Azië met 49,2% (+11,0% zonder Delta Maxi)

" Groei van de bedrijfswinst voor de Groep met 1,8% (+3,4% zonder Delta Maxi); veerkrachtige bedrijfsmarge voor de Groep van 4,5% (4,7% zonder Delta Maxi)

Andere kerncijfers

" Overname Delta Maxi afgerond en geconsolideerd in de resultaten vanaf 1 augustus 2011

" Succesvol aanbod van obligaties voor een bedrag van EUR 400 miljoen in oktober ter ondersteuning van de uitvoering van het New Game Plan en de herfinanciering van de Delta Maxi schuld

" Vooruitzichten investeringen 2011 van EUR 820-840 miljoen, waarvan EUR 40 miljoen voor Delta Maxi

Pierre-Olivier Beckers, Voorzitter van het Executief Comité en Afgevaardigd Bestuurder van Delhaize Groep, gaf volgende toelichting op de cijfers: "Het derde kwartaal was een periode van versnelde opbrengstengroei. Wij zijn bijzonder tevreden met de prestaties van onze activiteiten in Zuidoost-Europa, waar Alfa Beta in Griekenland en Mega Image in Roemenië een sterke winstgevende opbrengstengroei genereerden in een moeilijk klimaat. Het is voor ons van strategisch belang om de langetermijnkeuzes van het New Game Plan verder uit te voeren. Wanneer we naar de toekomst kijken, dienen we echter rekening te houden met het feit dat de omstandigheden in onze markten moeilijker werden tegen het einde van het kwartaal, aangezien het steeds moeilijker wordt om de toenemende kosteninflatie door te rekenen in de verkoopprijzen. Wij denken dat dit een impact zal hebben op de rest van het jaar."

" Opbrengstengroei voor de Groep van 6,6% (+3,4% zonder Delta Maxi) " Stijging vergelijkbare omzetgroei met 1,9% in de V.S. " Sterke opbrengstengroei in het segment Zuidoost-Europa & Azië met 49,2% (+11,0% zonder Delta Maxi) " Groei van de bedrijfswinst voor de Groep met 1,8% (+3,4% zonder Delta Maxi); veerkrachtige bedrijfsmarge voor de Groep van 4,5% (4,7% zonder Delta Maxi) Andere kerncijfers " Overname Delta Maxi afgerond en geconsolideerd in de resultaten vanaf 1 augustus 2011 " Succesvol aanbod van obligaties voor een bedrag van EUR 400 miljoen in oktober ter ondersteuning van de uitvoering van het New Game Plan en de herfinanciering van de Delta Maxi schuld " Vooruitzichten investeringen 2011 van EUR 820-840 miljoen, waarvan EUR 40 miljoen voor Delta Maxi Pierre-Olivier Beckers, Voorzitter van het Executief Comité en Afgevaardigd Bestuurder van Delhaize Groep, gaf volgende toelichting op de cijfers: "Het derde kwartaal was een periode van versnelde opbrengstengroei. Wij zijn bijzonder tevreden met de prestaties van onze activiteiten in Zuidoost-Europa, waar Alfa Beta in Griekenland en Mega Image in Roemenië een sterke winstgevende opbrengstengroei genereerden in een moeilijk klimaat. Het is voor ons van strategisch belang om de langetermijnkeuzes van het New Game Plan verder uit te voeren. Wanneer we naar de toekomst kijken, dienen we echter rekening te houden met het feit dat de omstandigheden in onze markten moeilijker werden tegen het einde van het kwartaal, aangezien het steeds moeilijker wordt om de toenemende kosteninflatie door te rekenen in de verkoopprijzen. Wij denken dat dit een impact zal hebben op de rest van het jaar."