"Wij zijn zeer tevreden met de sterke prestatie van al onze operationele ondernemingen in deze moeilijke economische tijden. We realizeerden een positieve vergelijkbare omzetgroei en ondersteunden onze marges aan beide kanten van de oceaan door een doeltreffend prijzenbeheer, de voortdurende groei van de opbrengsten uit de verkoop van huismerkproducten en een verbeterd voorraadbeheer. In het bijzonder is de stijging van ons marktaandeel in België in deze moeilijke omstandigheden een duidelijk teken dat onze prijsherpositionering zijn vruchten afwerpt."

"Onze plannen voor de verbetering van onze kostenstructuur met EUR 100 miljoen en het genereren van EUR 50 miljoen aan verbeteringen in het bedrijfskapitaal dit jaar verlopen zoals verwacht. Dit zal onze flexibiliteit om te herinvesteren in onze activiteiten aanzienlijk verbeteren en onze winstgevendheid ondersteunen. Terwijl we voor de rest van het jaar voorzichtig blijven als gevolg van de algemene economische onzekerheid, laten de sterke prestaties in het eerste kwartaal en de plannen voor de rest van het jaar het ons toe om onze vooruitzichten voor 2009 te bevestigen."

"Wij zijn zeer tevreden met de sterke prestatie van al onze operationele ondernemingen in deze moeilijke economische tijden. We realizeerden een positieve vergelijkbare omzetgroei en ondersteunden onze marges aan beide kanten van de oceaan door een doeltreffend prijzenbeheer, de voortdurende groei van de opbrengsten uit de verkoop van huismerkproducten en een verbeterd voorraadbeheer. In het bijzonder is de stijging van ons marktaandeel in België in deze moeilijke omstandigheden een duidelijk teken dat onze prijsherpositionering zijn vruchten afwerpt.""Onze plannen voor de verbetering van onze kostenstructuur met EUR 100 miljoen en het genereren van EUR 50 miljoen aan verbeteringen in het bedrijfskapitaal dit jaar verlopen zoals verwacht. Dit zal onze flexibiliteit om te herinvesteren in onze activiteiten aanzienlijk verbeteren en onze winstgevendheid ondersteunen. Terwijl we voor de rest van het jaar voorzichtig blijven als gevolg van de algemene economische onzekerheid, laten de sterke prestaties in het eerste kwartaal en de plannen voor de rest van het jaar het ons toe om onze vooruitzichten voor 2009 te bevestigen."