Het omruilbod liep af op 21 maart 2011 om 17.00 uur New Yorkse tijd. Op basis van de informatie verstrekt door The Bank of New York Mellon, de exchange agent voor het omruilbod, werd bij de afsluiting van het omruilbod USD 826 888 000 van het uitstaand totaal bedrag in hoofdsom van de Oude Notes aangeboden voor Nieuwe Notes, op een totaal bedrag in hoofdsom van USD 827 163 000 dat in aanmerking komt om deel te nemen aan het omruilbod.

Alle aangeboden Oude Notes werden ter omruiling aanvaard en het omruilbod werd gerealiseerd op 24 maart 2011. De Oude Notes zijn wezenlijk identiek aan de Nieuwe Notes waarvoor zij zijn omgeruild, behalve dat de Nieuwe Notes zijn geregistreerd onder de Amerikaanse Securities Act van 1933, zoals gewijzigd, en de bepalingen met betrekking tot overdrachtsbeperkingen en registratierechten die van toepassing waren op de Oude Notes niet van toepassing zijn op de Nieuwe Notes. De Oude Notes die werden aangeboden voor Nieuwe Notes zullen worden vernietigd.

Het omruilbod liep af op 21 maart 2011 om 17.00 uur New Yorkse tijd. Op basis van de informatie verstrekt door The Bank of New York Mellon, de exchange agent voor het omruilbod, werd bij de afsluiting van het omruilbod USD 826 888 000 van het uitstaand totaal bedrag in hoofdsom van de Oude Notes aangeboden voor Nieuwe Notes, op een totaal bedrag in hoofdsom van USD 827 163 000 dat in aanmerking komt om deel te nemen aan het omruilbod. Alle aangeboden Oude Notes werden ter omruiling aanvaard en het omruilbod werd gerealiseerd op 24 maart 2011. De Oude Notes zijn wezenlijk identiek aan de Nieuwe Notes waarvoor zij zijn omgeruild, behalve dat de Nieuwe Notes zijn geregistreerd onder de Amerikaanse Securities Act van 1933, zoals gewijzigd, en de bepalingen met betrekking tot overdrachtsbeperkingen en registratierechten die van toepassing waren op de Oude Notes niet van toepassing zijn op de Nieuwe Notes. De Oude Notes die werden aangeboden voor Nieuwe Notes zullen worden vernietigd.