De koers van Roche noteert wat hoger, nu er onderhandeld wordt met Genentech over het nieuwe overnamebod van 95 dollar per aandeel. E.ON moet op de resultaten zowat 8% prijsgeven.

In Brussel is de BEL 20 eveneens wat hoger geopend, met een winst van bijna 1% voor de index. De BEL 20 blijft voorlopig echter in een range tussen 1550 en 1600 noteren.

Rond de banken heerst voorlopig rust, zowel KBC als Dexia noteren wat hoger. Ook Fortis lijkt in rustiger vaarwater te zijn aanbeland. Delhaize ligt met de cijfers op komst goed op koers.

De koers van Roche noteert wat hoger, nu er onderhandeld wordt met Genentech over het nieuwe overnamebod van 95 dollar per aandeel. E.ON moet op de resultaten zowat 8% prijsgeven. In Brussel is de BEL 20 eveneens wat hoger geopend, met een winst van bijna 1% voor de index. De BEL 20 blijft voorlopig echter in een range tussen 1550 en 1600 noteren. Rond de banken heerst voorlopig rust, zowel KBC als Dexia noteren wat hoger. Ook Fortis lijkt in rustiger vaarwater te zijn aanbeland. Delhaize ligt met de cijfers op komst goed op koers.