Andrew Milligan, hoofd globale strategie bij Standard Life Investments, is niet verbaasd over de opwaartse beweging. Veel aandelen waren en zijn nog steeds zwaar oververkocht, zodat de correctie nog verder kan gaan.

In Brussel is de winst voor de BEL 20 inmiddels opgelopen tot bijna 2,50%. Dat betekent dat de index de kaap van 2650 in het vizier heeft gekregen. De meeste BEL 20-aandelen liggen goed op koers.

Uitzondering die de regel bevestigt is Delhaize. Blijkbaar twijfelen de beleggers toch aan de kwaliteit van de cijfers die morgen gepubliceerd gaan worden. Dexia is met een winst van ruim een kwart procent nog steeds een uitschieter in positieve zin.

Andrew Milligan, hoofd globale strategie bij Standard Life Investments, is niet verbaasd over de opwaartse beweging. Veel aandelen waren en zijn nog steeds zwaar oververkocht, zodat de correctie nog verder kan gaan. In Brussel is de winst voor de BEL 20 inmiddels opgelopen tot bijna 2,50%. Dat betekent dat de index de kaap van 2650 in het vizier heeft gekregen. De meeste BEL 20-aandelen liggen goed op koers. Uitzondering die de regel bevestigt is Delhaize. Blijkbaar twijfelen de beleggers toch aan de kwaliteit van de cijfers die morgen gepubliceerd gaan worden. Dexia is met een winst van ruim een kwart procent nog steeds een uitschieter in positieve zin.