In Amsterdam is het uitkijken naar de cijfers van TKH Group en die van AMT Holding. Daarnaast zijn ook de resultaten van Alstom, Telefonica, Vestas Wind Systems en Munich Re de moeite van het vermelden waard.

In de Verenigde Staten vermeldt de agenda onder andere de namen van Compass Diversified Holdings, Altona Energy, Titanium Metals, Rosetta Stone, Qualcomm, Sapient, Dynegy, Kinross Gold, Macy's, Chesapeake Utilities en Arise Windpower.

Granen kunnen wat terrein terugwinnen

De granen konden volgens Royal Bank of Scotland wat terrein terugwinnen na de verliezen van de voorbije weken. Maïs en soja werden sinds hun top in de zomermaanden respectievelijk 12 en 16 procent goedkoper. Bij tarwe bleef de prijsdaling beperkt tot 10 procent.

Vorige week werd tarwe opnieuw 1,8 procent duurder. De prijs werd ondersteund door de droogte in het westen van Australië. Volgens het Australian Bureau of Statistics bedroeg de nationale tarwevoorraad op 30 september 7,1 miljoen ton. Dit is 14 procent minder dan op 30 september 2011. Australië is na de Verenigde Staten de grootste exporteur van tarwe.

Maïs en soja lieten respectievelijk 1,2 en 0,8 procent bijschrijven. In

de Verenigde Staten viel er vorige week wat neerslag maar toch ligt de oogst nog voor op het vijfjaars gemiddelde.

In Amsterdam is het uitkijken naar de cijfers van TKH Group en die van AMT Holding. Daarnaast zijn ook de resultaten van Alstom, Telefonica, Vestas Wind Systems en Munich Re de moeite van het vermelden waard. In de Verenigde Staten vermeldt de agenda onder andere de namen van Compass Diversified Holdings, Altona Energy, Titanium Metals, Rosetta Stone, Qualcomm, Sapient, Dynegy, Kinross Gold, Macy's, Chesapeake Utilities en Arise Windpower.Granen kunnen wat terrein terugwinnen De granen konden volgens Royal Bank of Scotland wat terrein terugwinnen na de verliezen van de voorbije weken. Maïs en soja werden sinds hun top in de zomermaanden respectievelijk 12 en 16 procent goedkoper. Bij tarwe bleef de prijsdaling beperkt tot 10 procent. Vorige week werd tarwe opnieuw 1,8 procent duurder. De prijs werd ondersteund door de droogte in het westen van Australië. Volgens het Australian Bureau of Statistics bedroeg de nationale tarwevoorraad op 30 september 7,1 miljoen ton. Dit is 14 procent minder dan op 30 september 2011. Australië is na de Verenigde Staten de grootste exporteur van tarwe. Maïs en soja lieten respectievelijk 1,2 en 0,8 procent bijschrijven. In de Verenigde Staten viel er vorige week wat neerslag maar toch ligt de oogst nog voor op het vijfjaars gemiddelde.