" Opbrengstengroei van 1,6% (2,1% organische groei) aan ongewijzigde wisselkoersen

" Vergelijkbare omzet daalde met 1,6% in de V.S. en steeg met 0,6% in België

"De herpositionering bij Food Lion levert bemoedigende resultaten op met een positieve vergelijkbare omzetgroei in de geherpositioneerde winkels. Het Food Lion-netwerk boekte een vlakke reële groei in het derde kwartaal.

" Sterke stijging van de opbrengsten en winstgevendheid in ZOE & Azië

" Onderliggende bedrijfsmarge van 4,0%, geïmpacteerd door voortdurende prijsinvesteringen

" Bevestiging van de prognose van €500miljoen vrije kasstroomin 2012 waarvan €323 miljoen gerealiseerd in de eerste negen maanden, €197 miljoen in het derde kwartaal

" Bevestiging van de prognose van de onderliggende operationele winst aan de onderkant van de verwachtingsvork van minus 15-20%

Delhaize heeft veel beter dan verwacht kwartaal achter de rug

Marc Leemans van Bank Degroof merkte op dat Delhaize een veel beter dan verwacht derde kwartaal achter de rug. Het aandeel blijft op de huidige koersniveaus een koopje, het advies wordt dan ook opgetrokken van opbouwen naar kopen met een koersdoel van 39 euro.

" Opbrengstengroei van 1,6% (2,1% organische groei) aan ongewijzigde wisselkoersen " Vergelijkbare omzet daalde met 1,6% in de V.S. en steeg met 0,6% in België "De herpositionering bij Food Lion levert bemoedigende resultaten op met een positieve vergelijkbare omzetgroei in de geherpositioneerde winkels. Het Food Lion-netwerk boekte een vlakke reële groei in het derde kwartaal. " Sterke stijging van de opbrengsten en winstgevendheid in ZOE & Azië " Onderliggende bedrijfsmarge van 4,0%, geïmpacteerd door voortdurende prijsinvesteringen " Bevestiging van de prognose van €500miljoen vrije kasstroomin 2012 waarvan €323 miljoen gerealiseerd in de eerste negen maanden, €197 miljoen in het derde kwartaal " Bevestiging van de prognose van de onderliggende operationele winst aan de onderkant van de verwachtingsvork van minus 15-20%Delhaize heeft veel beter dan verwacht kwartaal achter de rug Marc Leemans van Bank Degroof merkte op dat Delhaize een veel beter dan verwacht derde kwartaal achter de rug. Het aandeel blijft op de huidige koersniveaus een koopje, het advies wordt dan ook opgetrokken van opbouwen naar kopen met een koersdoel van 39 euro.