Het rendement op de 30-jarige staatsobligaties kan binnen enkele jaren terugvallen tot 3%. Momenteel bedraagt dat dividendrendement nog steeds 4,30%. Dat betekent dat de obligatiekoersen nog flink kunnen stijgen.

Shilling is daarnaast van mening dat de dollarkoers niet te diep zal wegzakken. Vanwege de begrotingscrisis zal namelijk ook de euro met koersdruk af te rekenen krijgen.

De problemen in de eurozone kunnen nog gaan toenemen, zelfs nadat ook Portugal om hulp heeft gevraagd. Daarom verwacht Shilling een forse stijging van de dollarkoers.

Het rendement op de 30-jarige staatsobligaties kan binnen enkele jaren terugvallen tot 3%. Momenteel bedraagt dat dividendrendement nog steeds 4,30%. Dat betekent dat de obligatiekoersen nog flink kunnen stijgen. Shilling is daarnaast van mening dat de dollarkoers niet te diep zal wegzakken. Vanwege de begrotingscrisis zal namelijk ook de euro met koersdruk af te rekenen krijgen. De problemen in de eurozone kunnen nog gaan toenemen, zelfs nadat ook Portugal om hulp heeft gevraagd. Daarom verwacht Shilling een forse stijging van de dollarkoers.