Hij houdt rekening met de komst van een deflatoire periode van ongekende omvang die zonder pardon zal leiden tot een serie van economische ontgoochelingen, waarbij uiteindelijk het financieel systeem zoals we dat nu kennen tot in zijn diepste kern zal worden bedreigd.

De belegger heeft in dergelijke omstandigheden weinig andere keuzes dan behoud van zijn kapitaal de voorkeur te geven boven rendement. Volgens Zulauf zal het dit jaar bijzonder moeilijk worden om een aantrekkelijk rendement op aandelen te realiseren, dit in tegenstelling tot vorig jaar.

Hij houdt rekening met de komst van een deflatoire periode van ongekende omvang die zonder pardon zal leiden tot een serie van economische ontgoochelingen, waarbij uiteindelijk het financieel systeem zoals we dat nu kennen tot in zijn diepste kern zal worden bedreigd. De belegger heeft in dergelijke omstandigheden weinig andere keuzes dan behoud van zijn kapitaal de voorkeur te geven boven rendement. Volgens Zulauf zal het dit jaar bijzonder moeilijk worden om een aantrekkelijk rendement op aandelen te realiseren, dit in tegenstelling tot vorig jaar.