De deflatie slaat ook toe in de prostitutiesector en dat is natuurlijk niet alleen het gevolg van de economische omstandigheden. Internet heeft het kopen en verkopen van seks gemakkelijker en veiliger gemaakt, het is een makkie geworden om online iemand op te scharrelen.

Niet alleen in Europa staan de prijzen in de prostitutiesector onder druk, ook in de Verenigde Staten doet zich hetzelfde fenomeen voor. Het aanbod aan betaalde seks is via internet enorm toegenomen en een stijging van het aanbod vertaalt zich automatisch in een daling van de prijzen.

De deflatie slaat ook toe in de prostitutiesector en dat is natuurlijk niet alleen het gevolg van de economische omstandigheden. Internet heeft het kopen en verkopen van seks gemakkelijker en veiliger gemaakt, het is een makkie geworden om online iemand op te scharrelen. Niet alleen in Europa staan de prijzen in de prostitutiesector onder druk, ook in de Verenigde Staten doet zich hetzelfde fenomeen voor. Het aanbod aan betaalde seks is via internet enorm toegenomen en een stijging van het aanbod vertaalt zich automatisch in een daling van de prijzen.