Het evenement wordt elk jaar live gecoverd door CNBC, waarbij regelmatig een econoom zijn visie voor de camera mag verkondigen. Dit jaar is de zender echter niet aanwezig, zodat ooggetuigen verslag moeten uitbrengen.

John Mauldin, president van Milleneum Wave Advisors en auteur van de wekelijkse email newsletter Thoughts From The Frontline, stelde vast dat deflatie dit jaar hét thema op de ontmoeting was.

De meeste aanwezigen maken zich op korte termijn druk over deflatie, maar vrezen op langere termijn toch inflatie. Daarnaast is de mening algemeen vertegenwoordigd dat de economie nog wel een tijdje zal blijven kwakkelen. Op een forse opleving wordt alleszins niet gerekend.

Het evenement wordt elk jaar live gecoverd door CNBC, waarbij regelmatig een econoom zijn visie voor de camera mag verkondigen. Dit jaar is de zender echter niet aanwezig, zodat ooggetuigen verslag moeten uitbrengen. John Mauldin, president van Milleneum Wave Advisors en auteur van de wekelijkse email newsletter Thoughts From The Frontline, stelde vast dat deflatie dit jaar hét thema op de ontmoeting was. De meeste aanwezigen maken zich op korte termijn druk over deflatie, maar vrezen op langere termijn toch inflatie. Daarnaast is de mening algemeen vertegenwoordigd dat de economie nog wel een tijdje zal blijven kwakkelen. Op een forse opleving wordt alleszins niet gerekend.