Het onverwachte antwoord op deze vraag duidt volgens ABN Amro op evenwicht. In het adviesbeleid van de bank is dat evenwicht ook steeds duidelijker terug te vinden.

Stap voor stap wordt de defensieve risicohouding verlaten om meer kansen te benutten. ABN Amro adviseert een neutrale weging voor aandelen en obligaties in de beleggingsportefeuilles.

Als dat voor aandelen betekent een uitbreiding van bestaande posities, dan luidt het advies te wachten op de bevestiging van het voortzetten van de opgaande beweging. Anders is de tijd rijp om in te slaan bij correctiebewegingen.

Het onverwachte antwoord op deze vraag duidt volgens ABN Amro op evenwicht. In het adviesbeleid van de bank is dat evenwicht ook steeds duidelijker terug te vinden. Stap voor stap wordt de defensieve risicohouding verlaten om meer kansen te benutten. ABN Amro adviseert een neutrale weging voor aandelen en obligaties in de beleggingsportefeuilles. Als dat voor aandelen betekent een uitbreiding van bestaande posities, dan luidt het advies te wachten op de bevestiging van het voortzetten van de opgaande beweging. Anders is de tijd rijp om in te slaan bij correctiebewegingen.