Op het eerste gezicht zijn er geen katalysatoren die een koersstijging kunnen veroorzaken.

De economische groeivertraging bleef niet zonder gevolgen voor Deere & Co, de verkoper van machines maakte weliswaar een 11% hogere winst bekend maar het uiteindelijke resultaat bleef achter op de verwachtingen van de analisten. Ook de guidance wat betreft de omzet voor het volledige boekjaar bleef achter op de verwachtingen.

De winst per aandeel kwam op jaarbasis uit op 1,98 dollar, ten opzichte van 1,69 dollar over dezelfde periode vorig jaar. De omzet steeg met 15% tot 9,59 miljard dollar, waar de analisten op 9,61 miljard dollar gerekend hadden. In reactie op de cijfers noteert de koers van Deere & Co lager.

Op het eerste gezicht zijn er geen katalysatoren die een koersstijging kunnen veroorzaken. De economische groeivertraging bleef niet zonder gevolgen voor Deere & Co, de verkoper van machines maakte weliswaar een 11% hogere winst bekend maar het uiteindelijke resultaat bleef achter op de verwachtingen van de analisten. Ook de guidance wat betreft de omzet voor het volledige boekjaar bleef achter op de verwachtingen. De winst per aandeel kwam op jaarbasis uit op 1,98 dollar, ten opzichte van 1,69 dollar over dezelfde periode vorig jaar. De omzet steeg met 15% tot 9,59 miljard dollar, waar de analisten op 9,61 miljard dollar gerekend hadden. In reactie op de cijfers noteert de koers van Deere & Co lager.