Marks & Spencer opent hoger op het bericht over de kapitaalverhoging, terwijl BP anderzijds zowat 2% lager gaat. Volkswagen en Commerzbank pakken in Frankfurt met hogere koersen uit.

Ook de Brusselse beurs is lager geopend, met een verlies van zowat een half procent voor de BEL 20. Voorlopig slaagt de index er niet in om vaste voet aan de grond te krijgen boven 2000.

Buiten KBC en Ackermans & van Haaren, die beiden lager noteren, zijn er geen opvallende bewegers binnen de BEL 20. Deceuninck moet lager op het bericht over de kapitaalverhoging.

Marks & Spencer opent hoger op het bericht over de kapitaalverhoging, terwijl BP anderzijds zowat 2% lager gaat. Volkswagen en Commerzbank pakken in Frankfurt met hogere koersen uit. Ook de Brusselse beurs is lager geopend, met een verlies van zowat een half procent voor de BEL 20. Voorlopig slaagt de index er niet in om vaste voet aan de grond te krijgen boven 2000. Buiten KBC en Ackermans & van Haaren, die beiden lager noteren, zijn er geen opvallende bewegers binnen de BEL 20. Deceuninck moet lager op het bericht over de kapitaalverhoging.