Die omzet bedroeg 156,30 miljoen euro, of een stijging met 2,60% op jaarbasis. Daarmee overtrof Deceuninck de consensus met 1,50%. Dit is op de eerste plaats het gevolg van meevallende volumes, die met 2,30% zijn gestegen tegenover een verwachte daling met 3,60%.

Aandeel is laag gewaardeerd

Vooral in Rusland, Turkije en de Verenigde Staten verliepen de zaken beter dan verwacht. Het bedrijf gaf geen outlook voor 2012 en herhaalde dat de economische omgeving in Europa bijzonder moeilijk blijft. De Pauw handhaaft een advies houden en een koersdoel van 1,25 euro.

Voor Wim Hoste van KBC Securities kwam de omzet van Deceuninck dicht in de buurt van de prognoses uit, maar was de breakdown beter dan verwacht. Op basis van deze prognoses hanteert Hoste nog steeds een advies opbouwen, met een koersdoel van 1,20 euro.

Die omzet bedroeg 156,30 miljoen euro, of een stijging met 2,60% op jaarbasis. Daarmee overtrof Deceuninck de consensus met 1,50%. Dit is op de eerste plaats het gevolg van meevallende volumes, die met 2,30% zijn gestegen tegenover een verwachte daling met 3,60%. Aandeel is laag gewaardeerd Vooral in Rusland, Turkije en de Verenigde Staten verliepen de zaken beter dan verwacht. Het bedrijf gaf geen outlook voor 2012 en herhaalde dat de economische omgeving in Europa bijzonder moeilijk blijft. De Pauw handhaaft een advies houden en een koersdoel van 1,25 euro. Voor Wim Hoste van KBC Securities kwam de omzet van Deceuninck dicht in de buurt van de prognoses uit, maar was de breakdown beter dan verwacht. Op basis van deze prognoses hanteert Hoste nog steeds een advies opbouwen, met een koersdoel van 1,20 euro.