Credit Suisse is minder positief geworden voor Peugeot, het advies voor deze autoconstructeur werd verlaagd naar verkopen. Johnson Matthey is een opvallende daler op de beurs van Londen, nadat Morgan Stanley het advies voor dit aandeel verlaagde.

Ook de Brusselse beurs is vandaag zwak gestemd, met een verlies van bijna anderhalf procent voor de BEL 20. De index zakt verder weg richting 2400. KBC is nog steeds de sterkste daler, maar ook Bekaert licht zwak op koers. Op de continumarkt wint de koers van Deceuninck bijna 3%.

Credit Suisse is minder positief geworden voor Peugeot, het advies voor deze autoconstructeur werd verlaagd naar verkopen. Johnson Matthey is een opvallende daler op de beurs van Londen, nadat Morgan Stanley het advies voor dit aandeel verlaagde. Ook de Brusselse beurs is vandaag zwak gestemd, met een verlies van bijna anderhalf procent voor de BEL 20. De index zakt verder weg richting 2400. KBC is nog steeds de sterkste daler, maar ook Bekaert licht zwak op koers. Op de continumarkt wint de koers van Deceuninck bijna 3%.