Sommige beleggers vinden het raadzaam om na de koersstijgingen van de afgelopen dagen een deel van de winsten naar de zijlijn te halen.

Volkswagen kreeg een adviesverlaging van Citigroup, dit bij gebrek aan katalysator die de koers in beweging kan krijgen. Het nieuwe advies voor de autobouwer is nu neutraal.

De autoverkopen in Europa zijn vorige maand voor de derde keer op rij gedaald, waarbij vooral in Duitsland een forse terugval werd geconstateerd. Volgens de European Automobile Manufacturers' Assocation werden vorige maand in totaal nog 1,34 miljoen wagens verkocht.

De Brusselse beurs raakt vandaag maar moeilijk van de grond, de BEL 20 noteert tegen het middaguur licht lager. Voorlopig kan de index standhouden boven de kaap van 2500. Deceuninck reageert in reactie op de cijfers iets hoger.

Sommige beleggers vinden het raadzaam om na de koersstijgingen van de afgelopen dagen een deel van de winsten naar de zijlijn te halen. Volkswagen kreeg een adviesverlaging van Citigroup, dit bij gebrek aan katalysator die de koers in beweging kan krijgen. Het nieuwe advies voor de autobouwer is nu neutraal. De autoverkopen in Europa zijn vorige maand voor de derde keer op rij gedaald, waarbij vooral in Duitsland een forse terugval werd geconstateerd. Volgens de European Automobile Manufacturers' Assocation werden vorige maand in totaal nog 1,34 miljoen wagens verkocht. De Brusselse beurs raakt vandaag maar moeilijk van de grond, de BEL 20 noteert tegen het middaguur licht lager. Voorlopig kan de index standhouden boven de kaap van 2500. Deceuninck reageert in reactie op de cijfers iets hoger.