De Europese aandelen eindigden gi steren op een piek voor de afgelopen zeven weken, met dank aan de publicatie van enkele meevallende kwartaalcijfers. Onder andere Philips kreeg een klein applausje voor de cijfers, waardoor de koers voor de achtste dag op rij hoger afsloot.

In de banksector was UBS een opvallende stijger, de koers van dit aandeel werd afgevlagd op een nieuw piekniveau voor de afgelopen twee jaar. In de loop van deze week komen nog heel wat bedrijven met resultaten, meevallende cijfers kunnen de beurskoersen verder opjagen.

De Europese aandelen eindigden gi steren op een piek voor de afgelopen zeven weken, met dank aan de publicatie van enkele meevallende kwartaalcijfers. Onder andere Philips kreeg een klein applausje voor de cijfers, waardoor de koers voor de achtste dag op rij hoger afsloot. In de banksector was UBS een opvallende stijger, de koers van dit aandeel werd afgevlagd op een nieuw piekniveau voor de afgelopen twee jaar. In de loop van deze week komen nog heel wat bedrijven met resultaten, meevallende cijfers kunnen de beurskoersen verder opjagen.