Hiermee wil ze de verbouwer stimuleren om volledige muurdelen integraal energiezuinig te maken, waardoor niet alleen de CO2-uitstoot maar ook de energiefactuur van zijn woning substantieel daalt.

Deze ambitie strookt volledig met de inspanningen die Deceuninck al jarenlang levert om kwaliteitsvolle en esthetisch hoogstaande pvc-ramen te produceren die bovenal superieure energieprestaties leveren.

Dankzij de toepassing van de Linktrusiontechnologie in de Deceuninck Zendow#neo-raamserie en de introductie van de combipremie wordt de stap naar een woning met een laag energieverbruik nu dus nog makkelijker voor elk Vlaamse gezin.

Hiermee wil ze de verbouwer stimuleren om volledige muurdelen integraal energiezuinig te maken, waardoor niet alleen de CO2-uitstoot maar ook de energiefactuur van zijn woning substantieel daalt. Deze ambitie strookt volledig met de inspanningen die Deceuninck al jarenlang levert om kwaliteitsvolle en esthetisch hoogstaande pvc-ramen te produceren die bovenal superieure energieprestaties leveren. Dankzij de toepassing van de Linktrusiontechnologie in de Deceuninck Zendow#neo-raamserie en de introductie van de combipremie wordt de stap naar een woning met een laag energieverbruik nu dus nog makkelijker voor elk Vlaamse gezin.