De bouwmarkten in Europa vertonen een licht herstel, zo liet Deceuninck vanmorgen in het kwartaalbericht weten. Het sentiment blijft echter broos. Het macroeconomisch klimaat in de 28 landen van de EU verbetert en er zijn eerste, voorzichtige tekenen van een globaal herstel van de economie, ook in de bouw. De vraag op de thuismarkt België blijft echter zwak.

Aan het begin van het vierde kwartaal merkt Deceuninck een verderzetting van de trend uit het derde kwartaal. Toch blijft het bedrijf voorzichtig. In de VS verwacht het management een verdere sterke prestatie na het akkoord om het schuldenplafond tijdelijk te verhogen.

De bouwmarkten in Europa vertonen een licht herstel, zo liet Deceuninck vanmorgen in het kwartaalbericht weten. Het sentiment blijft echter broos. Het macroeconomisch klimaat in de 28 landen van de EU verbetert en er zijn eerste, voorzichtige tekenen van een globaal herstel van de economie, ook in de bouw. De vraag op de thuismarkt België blijft echter zwak. Aan het begin van het vierde kwartaal merkt Deceuninck een verderzetting van de trend uit het derde kwartaal. Toch blijft het bedrijf voorzichtig. In de VS verwacht het management een verdere sterke prestatie na het akkoord om het schuldenplafond tijdelijk te verhogen.