*Verkochte volume: +2.4%; valuta: -0.2%

*Prijs en mixinvloeden: +4.6%, hoofdzakelijk door het doorberekenen van de gestegen PVC-kosten.

Vooruitzichten:

*Kosten voor PVC-harsen zijn nu 15 maanden op rij gestegen. De verwachte evolutie van de grondstofkosten blijft aanzetten tot voorzichtigheid. .

*Deceuninck gaat door met de inspanningen om de gestegen grondstofkosten door te rekenen aan zijn klanten; en dit in uiterst competitieve marktomstandigheden

*In de veronderstelling dat men hierin zal slagen, en rekening houdend met verdere maatregelen om de winstgevendheid te behouden, bevestigt het bedrijf de eerder gegeven vooruitzichten voor 2011.

*Verkochte volume: +2.4%; valuta: -0.2% *Prijs en mixinvloeden: +4.6%, hoofdzakelijk door het doorberekenen van de gestegen PVC-kosten. Vooruitzichten: *Kosten voor PVC-harsen zijn nu 15 maanden op rij gestegen. De verwachte evolutie van de grondstofkosten blijft aanzetten tot voorzichtigheid. . *Deceuninck gaat door met de inspanningen om de gestegen grondstofkosten door te rekenen aan zijn klanten; en dit in uiterst competitieve marktomstandigheden *In de veronderstelling dat men hierin zal slagen, en rekening houdend met verdere maatregelen om de winstgevendheid te behouden, bevestigt het bedrijf de eerder gegeven vooruitzichten voor 2011.