Dit akkoord vormt de basis voor het verder uitwerken van de eerder aangekondigde kapitaalverhoging gericht op de versterking van Deceuninck's balansstructuur.

Na intensieve onderhandelingen in de voorbije weken heeft de Groep Deceuninck een raamakkoord bereikt met haar kredietverstrekkers over de herstructurering van haar kredieten.

De partijen bij het akkoord zijn enerzijds een aantal banken waarmee de vennootschap in het verleden bilaterale kredieten afsloot, en anderzijds de zogenaamde noteholders (een groep Amerikaanse en Engelse institutionele investeerders die inschreven op schuldinstrumenten (notes) uitgegeven door de vennootschap).

Deceuninck zal via een emissie het kapitaal met 85 miljoen verhogen.

Dit akkoord vormt de basis voor het verder uitwerken van de eerder aangekondigde kapitaalverhoging gericht op de versterking van Deceuninck's balansstructuur.Na intensieve onderhandelingen in de voorbije weken heeft de Groep Deceuninck een raamakkoord bereikt met haar kredietverstrekkers over de herstructurering van haar kredieten. De partijen bij het akkoord zijn enerzijds een aantal banken waarmee de vennootschap in het verleden bilaterale kredieten afsloot, en anderzijds de zogenaamde noteholders (een groep Amerikaanse en Engelse institutionele investeerders die inschreven op schuldinstrumenten (notes) uitgegeven door de vennootschap).Deceuninck zal via een emissie het kapitaal met 85 miljoen verhogen.