Maar de Verenigde Staten kunnen wat het scheef trekken van de situatie op de vastgoedmarkt nog een puntje zuigen aan Canada. De zeepbel op de Canadese vastgoedmarkt neemt enorme proporties aan, in zoverre dat die in de VS er zelfs in de schaduw door worden gesteld.

Volgens Tyler Durden vormt Canada het levende bewijs dat Paul Krugman met zijn Keynesiaanse politiek volledig fout zat. Canada heeft de adviezen van Krugman opgevolgd. Het bleef in de periode 2006-2008 gespaard van de problemen die de VS ondervond, maar zit nu met enige vertraging tot over de oren in de moeilijkheden.

Maar de Verenigde Staten kunnen wat het scheef trekken van de situatie op de vastgoedmarkt nog een puntje zuigen aan Canada. De zeepbel op de Canadese vastgoedmarkt neemt enorme proporties aan, in zoverre dat die in de VS er zelfs in de schaduw door worden gesteld. Volgens Tyler Durden vormt Canada het levende bewijs dat Paul Krugman met zijn Keynesiaanse politiek volledig fout zat. Canada heeft de adviezen van Krugman opgevolgd. Het bleef in de periode 2006-2008 gespaard van de problemen die de VS ondervond, maar zit nu met enige vertraging tot over de oren in de moeilijkheden.