De krant spreekt in dat verband van de wraak van de draak. China zal de volgende crisis uitlokken en die zal zich als een olievlek over de rest van de wereld verspreiden. Concreet zouden de Chinese leiders stilaan beseffen dat de groeiobjectieven onmogelijk gerealiseerd kunnen worden.

Het objectief ligt nog steeds op een BBP-groei met 7,50%, maar die doelstelling is veel te hoog gegrepen. Op een bepaald moment zal de Chinese economie als een pudding in elkaar zakken en die schok zal de ganse wereld in rep en roer zetten. Economisch ziet het plaatje voor de komende jaren er allesbehalve goed uit.

De krant spreekt in dat verband van de wraak van de draak. China zal de volgende crisis uitlokken en die zal zich als een olievlek over de rest van de wereld verspreiden. Concreet zouden de Chinese leiders stilaan beseffen dat de groeiobjectieven onmogelijk gerealiseerd kunnen worden. Het objectief ligt nog steeds op een BBP-groei met 7,50%, maar die doelstelling is veel te hoog gegrepen. Op een bepaald moment zal de Chinese economie als een pudding in elkaar zakken en die schok zal de ganse wereld in rep en roer zetten. Economisch ziet het plaatje voor de komende jaren er allesbehalve goed uit.