Om die werking te kunnen garanderen, zou het schuldenplafond opgetrokken moeten worden. Maar Peter Schiff, CEO van Euro Pacific Capital en auteur van het boek The Real Crash: America's Coming Bankruptcy, vreest echter dat hier het schoentje wringt.

De Verenigde Staten zijn compleet blut, het optrekken van het schuldenplafond is onmogelijk. Er dreigen met andere woorden Argentijnse toestanden, een land dat ook al eens de trieste eer genoot om failliet te gaan. Of het zo'n vaart zal lopen met de VS, moet nog afgewacht worden.

Om die werking te kunnen garanderen, zou het schuldenplafond opgetrokken moeten worden. Maar Peter Schiff, CEO van Euro Pacific Capital en auteur van het boek The Real Crash: America's Coming Bankruptcy, vreest echter dat hier het schoentje wringt. De Verenigde Staten zijn compleet blut, het optrekken van het schuldenplafond is onmogelijk. Er dreigen met andere woorden Argentijnse toestanden, een land dat ook al eens de trieste eer genoot om failliet te gaan. Of het zo'n vaart zal lopen met de VS, moet nog afgewacht worden.