Het voetbalaanbod van Belgacom wordt uitgebreid na het verwerven van de niet-exclusieve uitzendrechten van alle wedstrijden van de Jupiler Pro League voor de drie komende seizoenen.

Voetbalfans zullen nu op de beide zenders, Belgacom 11 et 11+, meer dan 700 wedstrijden kunnen bekijken: het beste van het lokale en internationale voetbal en ook de volledige Jupiler Pro League.

Het Belgische voetbal is te volgen op Belgacom 11, met:

? gratis, voor alle Belgacom TV-klanten, de wedstrijden van de Proximus League (tweede klasse), plus exclusieve zenders van Belgische clubs (RSCA TV, Club TV, Charleroi TV, ...);

? voor 9,95 euro per maand extra, alle wedstrijden van de Jupiler Pro League.

Het voetbalaanbod van Belgacom wordt uitgebreid na het verwerven van de niet-exclusieve uitzendrechten van alle wedstrijden van de Jupiler Pro League voor de drie komende seizoenen. Voetbalfans zullen nu op de beide zenders, Belgacom 11 et 11+, meer dan 700 wedstrijden kunnen bekijken: het beste van het lokale en internationale voetbal en ook de volledige Jupiler Pro League. Het Belgische voetbal is te volgen op Belgacom 11, met: ? gratis, voor alle Belgacom TV-klanten, de wedstrijden van de Proximus League (tweede klasse), plus exclusieve zenders van Belgische clubs (RSCA TV, Club TV, Charleroi TV, ...); ? voor 9,95 euro per maand extra, alle wedstrijden van de Jupiler Pro League.