Volgens Tyler Durden kan 2014 echter het spiegelbeeld van 2013 worden. We krijgen opnieuw een Great Rotation, maar dan eentje die de Next Great Rotation zal genoemd worden. De beleggers zullen namelijk hun aandelen opnieuw dumpen en overstappen op obligaties.

Scotiabank's Guy Haselmann verwacht dat met name de pensioenfondsen zich aan een nieuwe overstap zullen wagen. Die hebben ongeveer 16.000 miljard dollar te beleggen en zullen niet langer tevreden zijn met de magere rendementen die obligaties te bieden hebben. Er zal dus naar risk-on overgeschakeld worden, meer bepaald naar een belegging in aandelen.

Volgens Tyler Durden kan 2014 echter het spiegelbeeld van 2013 worden. We krijgen opnieuw een Great Rotation, maar dan eentje die de Next Great Rotation zal genoemd worden. De beleggers zullen namelijk hun aandelen opnieuw dumpen en overstappen op obligaties. Scotiabank's Guy Haselmann verwacht dat met name de pensioenfondsen zich aan een nieuwe overstap zullen wagen. Die hebben ongeveer 16.000 miljard dollar te beleggen en zullen niet langer tevreden zijn met de magere rendementen die obligaties te bieden hebben. Er zal dus naar risk-on overgeschakeld worden, meer bepaald naar een belegging in aandelen.