Miljoenen Amerikanen slagen er echter niet in om een baan te vinden en velen zullen daar waarschijnlijk ook nooit in slagen. Bovendien blijft de groei van de economie meer dan vijf jaar na het omvallen van Lehman Brothers nog steeds zwak. Maar 59% van de Amerikanen is tewerkgesteld, tegenover 63% in 2008.

Vraag is echter of de oplossing van Paul Krugman, het uitgeven van nog meer geld om de economie weer op de been te krijgen, wel de juiste was. Krugman gaat volgens de meeste van zijn collega's iets te ver, de Verenigde Staten zijn Griekenland niet.

Miljoenen Amerikanen slagen er echter niet in om een baan te vinden en velen zullen daar waarschijnlijk ook nooit in slagen. Bovendien blijft de groei van de economie meer dan vijf jaar na het omvallen van Lehman Brothers nog steeds zwak. Maar 59% van de Amerikanen is tewerkgesteld, tegenover 63% in 2008. Vraag is echter of de oplossing van Paul Krugman, het uitgeven van nog meer geld om de economie weer op de been te krijgen, wel de juiste was. Krugman gaat volgens de meeste van zijn collega's iets te ver, de Verenigde Staten zijn Griekenland niet.