Dennis Gartman, uitgever van The Gartman Letter, is niet te spreken over de deal. De Verenigde Staten zijn een socialistisch land geworden en de overheid heeft zich bovendien ook nog eens tegen getrouwde koppels gekeerd. Die zullen namelijk meer belastingen moeten betalen.

De grootverdieners moeten bovendien meer dividendbelasting betalen en dat is een maatregel die zich tegen Wall Street kan keren.

Wat Gartman echter vooral stoort, is dat de regering van president Obama onvoldoende bespaart. Daarmee leidt de president volgens Gartman de VS onvermijdelijk richting socialisme.

Dennis Gartman, uitgever van The Gartman Letter, is niet te spreken over de deal. De Verenigde Staten zijn een socialistisch land geworden en de overheid heeft zich bovendien ook nog eens tegen getrouwde koppels gekeerd. Die zullen namelijk meer belastingen moeten betalen. De grootverdieners moeten bovendien meer dividendbelasting betalen en dat is een maatregel die zich tegen Wall Street kan keren. Wat Gartman echter vooral stoort, is dat de regering van president Obama onvoldoende bespaart. Daarmee leidt de president volgens Gartman de VS onvermijdelijk richting socialisme.