Maar zo hebben de universiteiten het niet begrepen. Die doceren een vorm van economie die eigenlijk alle banden met de realiteit is kwijtgespeeld. Het opbouwen van een enorme schuldenberg wordt bijvoorbeeld als de gewoonste zaak van de wereld genoemd.

Maar uiteindelijk bestaat er niet zoiets als een free lunch. Daarom de ultieme quizzvraag: hoe herken ik economische zombies? Het antwoord is heel eenvoudig: probeer te achterhalen of die nog kunnen bestaan als kredieten verboden worden. Jammer maar helaas, sprookjes bestaan niet.

Maar zo hebben de universiteiten het niet begrepen. Die doceren een vorm van economie die eigenlijk alle banden met de realiteit is kwijtgespeeld. Het opbouwen van een enorme schuldenberg wordt bijvoorbeeld als de gewoonste zaak van de wereld genoemd. Maar uiteindelijk bestaat er niet zoiets als een free lunch. Daarom de ultieme quizzvraag: hoe herken ik economische zombies? Het antwoord is heel eenvoudig: probeer te achterhalen of die nog kunnen bestaan als kredieten verboden worden. Jammer maar helaas, sprookjes bestaan niet.