Volgens Krugman is dat de foute aanpak, de crisis zou integendeel aangepakt moeten worden op de Keynesiaanse manier. Dat betekent dat het aangaan van meer schulden zeker niet taboe is. In de visie van Krugman mag er zelfs een beetje inflatie op de economie losgelaten worden.

Volgens Tyler Durden van Zero Hedge zijn schulden en inflatie echter niets meer of niets minder dan de architecten van een economische ramp. Paul Krugman leeft in een sprookjeswereld waar hij vroeg of laat brutaal uit zal geworpen worden. De goede feeën die Krugman dacht te zien, zullen zijn veranderd in boze heksen en tovenaars. Aldus nog Durden.

Volgens Krugman is dat de foute aanpak, de crisis zou integendeel aangepakt moeten worden op de Keynesiaanse manier. Dat betekent dat het aangaan van meer schulden zeker niet taboe is. In de visie van Krugman mag er zelfs een beetje inflatie op de economie losgelaten worden. Volgens Tyler Durden van Zero Hedge zijn schulden en inflatie echter niets meer of niets minder dan de architecten van een economische ramp. Paul Krugman leeft in een sprookjeswereld waar hij vroeg of laat brutaal uit zal geworpen worden. De goede feeën die Krugman dacht te zien, zullen zijn veranderd in boze heksen en tovenaars. Aldus nog Durden.